ART I GENDURISË
THIKA DHURATA
Epoka e argjendit

MIRE SE ERDHET NE NOBLIE

MËNYRAT E BËNË NJERIUN

Të zgjedhura posaçërisht dhe tërësisht të punuara me dorë, thikat e artit dhe thikat me porosi nga koleksioni NOBLIE përfaqësojnë harmoninë e stilit dhe vizionit në punimet metalike që i bën ato vepra të vërteta arti.

Këto sende të mrekullueshme janë bërë në një kopje të vetme. Ato janë krijuar me metoda tradicionale për përpunimin dhe dekorimin e metaleve. Zbatimi i materialeve me vlerë rrit vlerën e tyre të lartë estetike dhe materiale.

Ekspozitat janë dhuratë ose shpërblim i përshtatshëm për burra të dëshmuar dhe të suksesshëm. Me hirin dhe bukurinë e tyre ju mund t'u bëni përshtypje miqve, partnerëve ose koleksionistëve të tjerë. Shkëlqimi dhe përfaqësimi i artikujve të hollë nga koleksioni NOBLIE shtoni stil të lartë në komunikimin e nivelit më të lartë biznesor, diplomatik dhe shtetëror.

NOBLIE

ARTI I KRYERJES SË THIKËS me porosi

Prodhimi i secilës prej thikave dhe teheve tona të punuara me dorë është një proces i realizimit të projektit artistik.
Në varësi të dizajnit, formës, modelit dhe dekorimit, duhet shumë kohë nga fillimi deri në fazën përfundimtare për të prodhuar një thikë arti me porosi. Fillon me dizajnerët, të cilët bëjnë skicat e thikës së re dhe shpikin dhe zhvillojnë konceptin; atëherë projekt-dizajni i dorëzohet një ekzaminimi koleksioni nga këshilli artistik. Modeli është prodhuar nga plastifikuesi për prodhimin e prototipit të artikullit. Kur prodhuesi i thikës vjen me një model të suksesshëm të mostrës, ai përpiqet të zhvillojë disa opsione zbukurimi për të. Fantazia pjellore krijuese e artistit krijon një larmi të madhe veprash arti.
Një mjeshtër i aftë punon me metal dhe dru për të prodhuar tehun, kapjen dhe këllëfin dhe kur artikulli të jetë gati, tehu lëmohet dhe mprehet. Tehet janë bërë prej çeliku inox të cilësisë së lartë ose prej çeliku të Damaskut. Artikulli i përfunduar më pas sillet në një seminar tjetër për diskutim. Artikulli është zbërthyer në komponentë. Prodhuesit profesionistë të thikave, gdhendësit, artistët, lustruesit dhe argjendarët mbikëqyren nga projektuesi i thikës me porosi dhe kryejnë të gjitha zbukurimet dhe detyrat përkatëse - gdhendjen e thikës, nikelimin, prarimin, lustrimin përfundimtar.
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder: Thika të koleksionueshme, kamë, dirk, shpata, shah dhe dhurata
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder:
Slajder:

ZGJIDHNI TUAJ NOBLIE

Ju mund të rishikoni listën tonë të produkteve dhe të zgjidhni ato tuaja të preferuara KËTU:
Kamë arti Kamë arti Dirks Dirks Thika me porosi Thika me porosi Koleksionet Koleksionet Seriale Seriale Sabers Sabers shah luksoz shah luksoz Dhurata VIP Dhurata VIP

PRODUKTET E DISPONUESHME

NOBLIE mund t'ju ofrojë diçka të veçantë

Ne jemi krenarë për arritjet tona dhe punën që bëjmë për klientët tanë. Artizanët tanë janë njerëz të qëllimshëm dhe punëtorë - mjeshtër të vërtetë të zanatit të tyre, dhe klientët tanë janë njerëz me shije të mirë, pikëpamje specifike dhe aspirata të larta. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë përpiqet të plotësojë plotësisht të gjitha kërkesat e klientit, të marrë parasysh të gjitha dëshirat dhe të lejojë që ëndrrat e klientit të realizohen. Me të drejtë mund të konsiderohemi prodhuesit më të mirë të thikave si në SHBA ashtu edhe në vendet evropiane. Ne fokusohemi te koleksionistët e sofistikuar dhe njohësit e artit, si dhe te njerëzit që janë ekstravagantë në lidhje me dhuratat e jashtëzakonshme.

NOBLIE Dyqani i thikave mund të garantojë:

 • Produkte me cilësi ultra të lartë – ne përdorim drurë të rrallë, metale të çmuara dhe gurë të çmuar;
 • Unike dhe singularitet - çdo produkt është bërë në një kopje
 • Një përzgjedhje e gjerë - nga thikat e palosshme deri te saberat
 • Shërbim i klasit të lartë – ne bashkojmë kuti druri të punuar me dorë dhe një palë doreza demonstruese për çdo blerje
 • Mënyra të përshtatshme dhe të besueshme pagese
 • Transport i shpejtë në të gjithë botën

Bëhuni pronar i thikës me porosi

Katalogu ynë i NOBLIE Koleksioni përfaqëson një gamë të gjerë produktesh me specifikime të detajuara, përmasa të përgjithshme, karakteristika të tehut, materiale të përdorura, teknika të përpunimit të metaleve dhe dekorimit dhe me siguri, të gjitha çmimet i gjeni edhe këtu.

NOBLIE dyqani i thikave përfshin:

 • Thika me porosi
 • Dirks
 • Kamë arti
 • Sabers
 • Dhurata VIP
 • Dhe koleksione të veçanta

Ndër zgjedhjet e dhëna, ne ju rekomandojmë t'i kushtoni vëmendje të veçantë thikave të artit të punuar me dorë - pjesët autentike të artit, çdo artikull i të cilave është i denjë për shikime ngazëllyese duke pasur historinë e vet, duke qenë një gjë në vetvete. Ju gjithashtu mund të shkarkoni një version PDF të Katalogut tonë ONLINE ose të blini albumin NOBLE Art Knives me më shumë se 60 artikuj që janë një vepër e vërtetë arti.

Pasi të keni gjetur artikullin më të mirë për të përmbushur ambiciet dhe pëlqimet tuaja, ju lutemi, vazhdoni të bëni një porosi. Jini të kënaqur të shikoni katalogun tonë me përshkrim të thelluar dhe foto dhe të zgjidhni opsionin më të përshtatshëm për veten ose njerëzit e denjë. Sigurohuni - menaxheri ynë do t'ju kontaktojë në një afat të shkurtër për të saktësuar detajet e blerjes dhe informacionin personal të dhënë, si dhe për të shtjelluar dëshirat dhe kërkesat tuaja.

Blogun tonë
27.01.2022
Gdhendja me dorë në fillim të shekullit të 21-të është në prag të zhdukjes. Nëse dëshironi të merrni një thikë me gdhendje me dorë, është mirë të kërkoni një mjeshtër në një ekspozitë tematike. Vërtetë, paratë do të duhet të japin përrallore - më shumë sesa për një thikë të zakonshme me porosi. Gdhendja me dorë rrit ndjeshëm koston e produktit.
Lexoj
19.11.2020
Thikat më të koleksionueshme janë bërë nga një mjeshtër ose një markë e njohur falë cilësive të tyre të veçanta. Thikat e palosshme dhe thikat me tehe fikse, të cilat prodhohen në masë dhe bëhen me porosi, të dyja meritojnë një vend në një koleksion.
Lexoj
18.02.2022
Çeliku i Damaskut është një nga materialet më unike për shkak të pamjes së tij të pazakontë (modele unike në sipërfaqen e çelikut), forcës së konsiderueshme dhe vetive të shkëlqyera prerëse. Një çelik i tillë është i shkëlqyeshëm ...
Lexoj
KENI PYETJE?
Për çdo informacion në lidhje me produktet, porosinë, mënyrën e pagesës, dërgesën ose çdo shqetësim tjetër, ju mund të mbështeteni në shërbimin tonë të klientit.

  Noblie katalog
  Download PDF
  Mbrapsht në krye